Quadra Farmhouse Restaurant is the perfect conclusion to our tour. Our elegant restaurant is on the ground floor and opens onto a covered terrace overlooking our astonishing Japanese garden. There is also a broad room overlooking Franciacorta countryside, usually used for meetings and events.
The place was completely renovated and now it is managed by Demis and Adele, our experts in gourmet cuisine. Their cuisine is a perfect match with our Franciacorta wines, which long for elegance and moderation, for the celebration of pure nature with minimal intervention. Our modern, new but refined cuisine can meet the expectations of all those who are interested in our wine tasting as well as in our thematic menus.
CONTACT US
Quadra Farmhouse Restaurant
Via S.Eusebio,1 – 25033 Cologne (Brescia) Italy
Telephone: +39 030 71 57 322
E-mail ristorante@quadrafranciacorta.it
LUNCH: From Tuesday to Sunday
DINNER: From Wednesday to Saturday
we inform you that the restaurant will be closed from August 17 to September 2
Menù alla Carta
Burratina Fresca con Pomodorini e Acciughe
Sformatino di Zucchine con Salsa al Parmigiano
Crema di Polenta di Monterotondo con Coregone Essiccato
Pesciolini in Carpione con Polenta di Monterotondo
Tartare di Manzo Tagliata al Coltello
Lingua di Vitello Affettata con la Nostra Giardiniera
Tagliere di Salumi Selezionati
Tagliere di Formaggi Locali
con Miele e Marmellata di Cipolle Rosse di Tropea
Antipasto Misto della Quadra (min 2 persone)
(Salumi Selezionati, Formaggi Locali, Miele, Marmellata di Cipolle Rosse di Tropea, Giardiniera, Carciofi e Focaccia)
Casoncelli al Burro e Salvia
Zuppa del Giorno
Trippa di Vitello
Tagliolini di Pasta Fresca al Pesce di Lago
Tagliatelle di Pasta Fresca al Salmì
Tagliatelle di Pasta Fresca con Ragù di Cortile e Verdurine Croccanti
Risotto del Giorno
Tagliata di Manzo alla Brace
Tagliata di Manzo alla Brace con Rucola e Scaglie di Grana
Filetto di Manzo alla Brace
Filetto di Manzo al Pepe Verde
Fiorentina di Black Angus Australiano alla Brace
Lumache con Spinaci al Vapore e Salsa al Parmigiano
Manzo all’Olio con Polenta
Spezzatino di Selvaggina con Polenta
Insalata di Code di Gamberi Profumata agli Agrumi
Polipo Arrosto con Crema di Patate
Filetto di Salmerino in Crosta di Mandorle
Patate al Forno
Purè di Patate
Verdure alla Griglia
Insalata mista